Medie: Flere klubber meldt interesseret i Umtiti

Magnus Wind - 27.07.20

© Getty Images

Forleden gik meldingerne i de catalanske medier på, at Barca har bedt Samuel Umtiti forlade klubben, selvom franskmanden selv ønsker at blive. Nu er flere europæiske klubber meldt interesseret i forsvarsspilleren.  

Samuel Umtiti har været meget skadesplaget i de seneste to sæsoner og her har franskmanden blot medvirket i 33 kampe. I mellemtiden er han blevet overhalet af Clément Lenglet som makker til Gerard Piqué. Forleden skrev avisen El Mundo Deportivo, at Barca havde fortalt forsvarsspilleren, at han ikke længere havde en fremtid i klubben. Senere skrev selvsamme avis, at Umtiti ønskede at blive hos catalanerne og kæmpe for sin chance.

Nu meddeler en række spanske medier, at flere europæiske klubber er meldt interesseret i Umtiti. Det skulle eftersigende dreje sig om Arsenal, Everton, West Ham, Marseille og Rennes samt franskmandens tidligere arbejdsgiver Lyon, som i 2016 solgte midterforsvaren til Barca. 

Hvis Umtiti ender med at blive i Barca i næste sæson får han øget konkurrence, da den unge Ronald Araujo bliver rykket op i førsteholdstruppen på permanent basis. Umtits kontrakt med catalanerne udløber i 2023.
 

 

.:FORSIDE:.