Medie: Fire Barca-spillere kan vinde Ballon d'Or

FCBARCELONA.DK - 06.12.18

France Football har netop givet årets Ballon d'Or til Luka Modric. Torsdag så det franske magasin så frem i tiden på, hvem der kan vinde prisen i de kommende år. Her har Barca fire spillere med og en af dem er det unge midtbanetalent, Riqui Puig.

På trods af, at France Footballs Ballon d'Or kritiseres hårdt fra alle sider, efter at Luka Modric vandt dette års udgave foran Ronaldo, Griezmann, Mbappé og Messi, så fylder prisen stadigvæk meget i den internationale fodboldverden.

Denne torsdag kigger France Football så i krystalkuglen og har udvalgt de spillere, som er favoritter til at vinde Ballon d'Or i fremtiden. Blandt de helt store favoritter i den nærmeste fremtid har Barca Philippe Coutinho, som er udvalgt sammen med Neymar, Mbappé, Raphael Varane, Leroy Sané, Paul Pogba, Paulo Dybala, Joshua Kimmich og Frenkie De Jong.

Udover de helt store favoritter, som det franske magasin har udvalgt, nævner de også flere spillere, som man ikke skal udelukke. Her er der tre Barca-spillere på listen og der er tale om Ousmane Dembélé, Arthur og den helt unge midtbanekomet, Ruqui Puig, som onsdag debuterede for catalanernes førstehold.

Derudover er følgende spillere udvalgt: Harry Kane, Mauro Icardi, Alexander-Arnold, Arthur, Marco Asensio, Dani Ceballos, Kai Havertz, Lautaro Martínez, Tanguy Ndombele, Richarlison de Andrade, Jadon Sancho og Matthijs De Ligt.

.:FORSIDE:.