fbpx

Officielt: Elche har klaget over Gavis deltagelse

Simon Arun Vrábel - 07.04.23

// Gavi

Polemikken omkring Gavis deltagelse i kampen mod Elche forsætter for nu er det bekræftet, at Elche har klaget til RFEF, da de ikke mener, at Gavis spillerlicens var gyldig, selvom Barca omvendt siger, at de havde indhentet tilladelse.

Det sidste kapitel i polemikken omkring Gavis deltagelse i Barcas udekamp mod Elche lader ikke til at være blevet skrevet. Elche har tilsyneladende klaget til det spanske fodboldforbund RFEF, som nu bliver nødt til at gå ind i sagen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge radiostationen Cadena Cope, så har Elche nemlig indsendt en formel klage til RFEF, for man mener ikke, at Gavis spillerlicens var i orden. Årsagens skulle være den regel som lyder, at hvis en førsteholdsspiller får annulleret sin førsteholdslicens, kan vedkommende ikke kan spille mere den pågældende sæson.

På den anden side fortæller Barca at de på forhånd havde indhentet den rette tilladelse til at lade Gavi spille kampen. Det vil også virke enormt voldsomt, hvis Gavi ikke må spillere mere i resten af sæsonen og derfor virker det da også oplagt, at catalanerne har undersøgt mulighederne grundigt, inden man sendte den unge midtbanespiller på banen.

Nu skal RFEF tage stilling til situationen. I værste fald vil Elche få medhold i deres klage og det vil både få konsekvenser for Gavi, men også for Barca, som da vil blive taberdømt og miste de tre point. Det mest sandsynlige lader dog til at være at Elche får afvist deres klage..:FORSIDE:.