Medie: Daniel Alves har tilbudt sig til Barca

FCBARCELONA.DK - 23.06.19

© Getty Images

Daniel Alves annoncerede forleden, at han forlader PSG denne sommer når hans kontrakt udløber den 30. juni. Ifølge den catalanske radiostation RAC1 har brasilianeren nu tilbudt sig til Barca.

På Camp Nou har højre back positionen været en udsat plads på det catalanske mandskab, hvor man aldrig rigtig har fundet en optimal løsning siden, at Daniel Alves forlod klubben i 2016 til fordel for Juventus. Her har Semedo og Sergi Roberto skiftevis taget sig en højre back uden den helt store succues. Nu går meldingerne dog på, at Alves måske kan vende tilbage til Barca.

Daniel Alves har nemlig kontraktudløb med PSG den 30. juni - altså om blot en uge. Den 36-årige brasilianer har allerede meldt ud, at han ikke fortsætter i den franske klub og han skal dermed ud at finde sig en ny arbejdsgiver, som han kan skifte helt gratis til på en fri transfer.

Søndag melder den catalanske radiostation RAC1 så, at Daniel Alves for et par dage siden skulle have tilbudt sig til Barca. Han skulle have taget kontakt til ledelsen på Camp Nou og gjort det klart, at han er klar til at vende tilbage til Barca.

Hvis Barca vælger at takke ja til Daniel Alves' tilbud, så vil der være tale om en kortsigtet løsning, da brasilianeren er 36 år gammel. På trods af alderen har Alves dog bevist i både Juventus, PSG og senest på det brasilianske landshold ved Copa América, at han bestemt er i stand til at præstere på det højeste niveau.

At Daniel Alves pludselig er på tale i Barca sætter nogle medier i forbindelse med et muligt køb af Neymar. De to brasilianere er som bekendt bedste venner og det ville ikke være utænkeligt, at de ønsker at spille sammen i deres kommende klub efter sommerferien.

.:FORSIDE:.