Medie: Coutinho kan blive del af Neymar-handel

FCBARCELONA.DK - 10.02.20

© Getty Images

Meget tyder på, at Barca til sommer endnu engang vil forsøge at hente Neymar tilbage. Denne mandag meddeler fransk medie, at PSG skulle være interesserede i at slippe brasilianeren, hvis man får Coutinho den anden vej.

De seneste meldinger er gået på, at Bayern München ikke ønsker at udnytte deres købsoption på Philippe Coutinho, som lyder på 120 mio. euro. Meget tyder dog på, at Barca ikke får svært ved at komme af med brasilianeren efter denne sæson, hvis man vælger at sælge.

Udover flere store engelske klubber, som skulle være interesserede i at købe Coutinho, så meddeler det franske medie Le10Sport denne mandag, at man i PSG skulle være meget interesserede i at hente Coutinho til Paris og at det meget vel kan ske i en byttehandel, hvor Neymar får sit store ønske opfyldt om at vende hjem til Barcelona.

Neymar har nemlig angiveligt igen planlagt at gøre alt i sin magt for at tvinge PSG til at lade ham skifte til Barca til sommer. Det skulle man i PSG være klar over, hvorfor det er mere sandsynligt end nogensinde før, at en handel til sommer lykkes.

I Barca skulle man allerede have accepteret, at man ikke kan få 120 mio. euro for Coutinho, da brasilianeren aldrig har genfundet topformen siden han forlod Liverpool. Catalanerne skulle være klar på at prissætte brasilianeren omkring 80 eller 90 mio. euro.

.:FORSIDE:.