Medie: Coutinho forhandler med PSG

Anders Lang Jensen - 13.06.19

© Getty Images

Efter en særdeles skuffende tid i Barca-trøjen intensiveres rygterne om, at Coutinho forlader Barca denne sommer. Onsdag meddeler fransk medier, at brasilianeren i øjeblikket forhandler med Paris Saint-Germain.

Brasilianske Philippe Coutinho går efter en svær sæson i det catalanske en heftig sommer i møde. Rygterne omkring offensivspilleren tager til, og ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo har Paris Saint-Germain intensiveret jagten på den tidligere Liverpool-spiller.

Ifølge det franske medie, Paris United, der dækker PSG tæt, har parisernes sportsdirektør Antero Henrique ad flere omgange afholdt møder i London med én Coutinhos agenter, Kia Joorabchian. En potentiel afsked med Philippe Coutinho allerede denne sommer rykker nærmere.

Samtidig vil rygterne om Neymar og et comeback for Barca heller ikke dø ud. Derfor spekulerer Mundo Deportivo også i, at der meget vel kan blive lavet en handel, hvor Coutinho skifter til PSG og hvor Neymar vender tilbage til Camp Nou.

Det er dog ikke kun i forhold til Cuutinho og Neymar, at Barca støder ind i Paris Saint-Germain. Franskmændene har nemlig bragt sig selv i førertrøjen omkring købet af hollandske Matthijs de Ligt, der er også er Barcas topmål. Det melder den velansete italienske journalist Gianluca di Marzio.

Ifølge italieneren befinder Ajax-kometens agent Mino Raiola sig i disse dage i den franske hovedstad. Her vil agenten tale afgørende forhandler omkring Matthijs de Ligt.

.:FORSIDE:.