Medie: Coutinho er blevet opereret igen

FCBARCELONA.DK - 24.03.21


Philippe Coutinho blev i starten af året opereret for en meniskskade i venstre knæ og skulle have været tilbage igen i slutningen af marts. Nu meddeler catalanske TV3 dog, at brasilianeren netop er blevet opereret igen. 

Coutinho pådrog sig som bekendt en skade i venstre knæ i den sidste kamp i 2020 mod Eibar. Efterfølgende blev brasilianeren opereret i knæet og blev herefter meldt ude i tre måneder, hvilket der næsten er gået nu.

Siden har der dog været meldinger om en vanskelig genoptræning hos Coutinho og det kulminerede denne onsdag, da catalanske TV3 kunne afsløre, at brasilianeren netop er blevet opereret i knæet igen. Årsagen skulle være, at der var kommet en cyste i samme knæ, som resulterede i ophobning af væske og hævelse.

TV3 meddeler, at Barca nu må undvære Philippe Coutinho i endnu længere tid end de oprindelige tre måneder, men det vides endnu ikke, hvor meget brasilianerens comeback er blevet forsinket. Det store spørgsmål bliver, om Barca overhovedet når at få Coutinho tilbage i denne sæson.

.:FORSIDE:.