fbpx
Annonce

Medie: Christian Eriksen igen aktuel i Barca

Anders Lang Jensen - 20.12.19

// Eriksen

Det er nu efterhånden en håndfuld sæsoner siden, at rygterne om danske Christian Eriksen og Barca var stærkest. Real Madrid har længe lignet det oplagte valg, men angiveligt er Barca fortsat inde i billedet for danskeren.

Den danske landsholdsstjerne har kontraktudløb med engelske Tottenham efter denne sæson, og en forlængelse kommer med stor sandsynlighed ikke til at blive en realitet. Derfor har Eriksen masser af muligheder for et klubskifte, og i det catalanske følger man offensivspilleren.

Ifølge mediet Diario GOL holder man på Camp Nou fortsat øje med Eriksen, der potentielt kan landes kvit og frit på en fri transfer efter sæsonen. Ifølge Diario GOL er danskerens lejr utålmodig omkring Real Madrids tilnærmelser, og det kan Barca i sidste ende rykke på.

Længe har Christian Eriksen slet ikke været nævnt i sammenhæng med catalanerne, men Barca vil uden tvivl være med i det felt af klubber, som øjner en transferfri profil til sommer. Klubber som Bayern München, Juventus, Paris Saint-Germain og Atletico Madrid forventes også at følge situationen.

.:FORSIDE:.