fbpx

Medie: Chelsea har budt 20 mio. euro for Aubameyang

Simon Arun Vrábel - 24.08.22

// Aubameyang

Rygterne går i disse dage på, at Chelsea ønsker at hente Aubameyang i Barca. Den seneste melding tirsdag lyder på, at englænderne har budt 20 millioner euro for den gabonesiske angriber.

Rygterne om Aubameyangs fremtid forsætter og først meddelte den spanske radiostation Cadena COPE, at Chelsea havde sendt det første formelle bud afsted til Barca. Det skulle have lydt på sølle 15 millioner euro.

Både engelske og catalanske medier har i det seneste dage skrevet om Aubameyangs fremtid på Camp Nou. Den rutinerede angriber ankom på en fri transfer i vinter fra Arsenal og selvom han er vellidt af Xavi, så ser den sportslige ledelse muligheden for at tjene en god skilling på angriberen fra Gambon. Forventningen var nemlig, at man ville kunne indkassere en pris i omegnen af 22 millioner euro plus op til fem millioner i variabler, hvilket ville give en samlet pris på 28 millioner euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er derfor noget af en mavepuster, at englændernes første bud kun er på 15 millioner euro, for selvom man herfra skal til at forhandle om prisen, så er man 13 millioner fra hinanden. Chelsea havde dermed budt knap halvdelen af hvad catalanerne forlanger. Aubameyang er ifølge mediet Transfermarkt værdisat til 15 millioner euro, men langt de fleste spillere er i sommerens transfervindue blevet solgt langt højere end deres estimerede markedsværdi.

Tirsdag kunne den catalanske avis Sport så meddele, at Chelsea har forhøjet deres bud og nu sendt et nyt tilbud af sted til Barca på 20 millioner euro. Der skulle ikke være nogle variabler med og dermed nærmer englænderne sig nu den pris, som Barca forlanger.

Rent sportsligt vil Xavi helst beholde Aubameyang, så det handler nu om, at den sportslige ledelse hurtigst muligt får en afklaring på hvor meget Chelsea er villige til at rykke sig. Transfervinduet lukker den 31. august og da begge ligaer i England og Spanien er i gang er der ingen tvivl om, at trænerne for de respektive klubber ønsker en afklaring hurtigst muligt.

.:FORSIDE:.