fbpx

Officielt: César Azpilicueta forlænger med Chelsea

Anders Lang Jensen - 05.08.22

Barca-ledelsen har gennem hele sommeren arbejdet i kulissen på at hente spanske César Azpilicueta til klubben som ny højreback. Den mission er dog nu udelukket, eftersom spanieren nu har forlænget med Chelsea.

Det har længe lignet et spørgsmål om tid, før Barca ville nå frem til et gennembrud i dialogen med Chelsea om César Azpilicueta. Spanieren har været et stort transferønske for Xavi, men forsvarsspilleren har nu valgt at fortsætte i det engelske. Chelsea bekræfter nemlig, at forsvarsprofilen har forlænget aftalen frem til 2024.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge transferjournalisten Gerard Romero havde Barca bedt Azpilicueta om at vente nogle dage på at klubben kunne forsøge at nå til enighed med Chelsea, men spanieren har ønsket at afklare sin fremtid, før ligaerne starter op igen denne sommer - han kunne altså ikke vente længere på Barca-interessen.

Dermed er det altså en kendsgerning, at Barca må skyde en hvid pil efter jagten på Azpilicueta. Spørgsmålet bliver, om klubben fortsat vil jagte en højreback, eller om Xavi er tilfreds med Sergi Roberto, Sergiño Dest og Ronald Araújo til den position.

azpilicueta4

// Cesar Azpilicueta
.:FORSIDE:.