Medie: Braithwaite kan være på vej til Valencia

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.04.21


Der er begyndt at komme rygter om Martin Braithwaites fremtid i den catalanske storklub. Flere af dem sender danskeren væk fra Camp Nou til sommer, men måske kan det være, at angriberen bliver på Den Iberiske Halvø.

Ifølge det spanske medie elgoldigital.com kan Braithwaite være på vej omkring 350 kilometer længere sydpå af den spanske østkyst, nærmere bestemt til storklubben Valencia. Barcas nye fodbolddirektør arbejder angiveligt på denne transfer.

Joan Laporta har ansat den tidligere Valencia-boss Mateu Alemany som ny fodbold-direktør i Barca. Mediet skriver, at Alemany vil bruge sine kontakter fra Valencia-tiden til at sende Braithwaite til den store spanske klub i det kommende transfervindue.

Braithwaite indgår angiveligt ikke i Ronald Koemans planer for næste sæson, hvis det lykkes klubben at hente Memphis Depay på en fri transfer fra Lyon efter denne sæson. I så fald skal den danske Barca-angriber måske se sig om efter en ny klub.

Her kan Valencia vise sig at være en god mulighed for Braithwaite. Meldingerne går på, at Valencia gerne ser den 29-årige esbjergenser komme til klubben. De kan angiveligt hente ham billigere end de 18 mio. euro, som Barca betalte til Leganés for danskeren i 2020.

.:FORSIDE:.