Medie: Barca vil spille i catalansk trøje i Madrid

FCBARCELONA.DK - 15.10.19

Ifølge den catalanske radiostation Catalunya Radio planlægger Barca at spille i den nye 4. trøje, som består af det catalanske flag, i udekampene i Madrid. Beslutningen kommer i lyset af de kontroversielle fængselsstraffe til catalanske politkkere.

Barca har endnu ikke præsenteret denne sæsons 4. trøje, men ifølge adskillige medier, heriblandt Sport, Mundo Deportivo og Footy Headlines, så bliver der tale om en gul trøje med røde striber på fronten - altså det catalanske flag.

Ifølge avisen Mundo Deportivo vil Barca for første gang tage trøjen i brug i udekampen mod Atlético Madrid, som spilles den 30. november eller den 1. december i Madrid. Derudover ønsker man også at spille i trøjen, når man til næste år møder Real Madrid på Bernabeu.

Barcas beslutning om at spille i den catalanske trøje i Madrid kommer uden tvivl som et resultat af den spanske stats afgørelse i sagen mod adskillige catalanske politikkere, som har fået fængselsstraffe må mellem ni og 13 år for på politisk, demokratisk og fredelig vis at have kæmpet for Cataloniens selvstændighed.

.:FORSIDE:.