fbpx
Annonce

Medie: Barca vil holde afstemning om to uger

Jacob Møller Nielsen - 16.10.20

© FC Barcelona
// mistillidsvotum

Datoerne for mistillidsafstemningen mod præsident Josep Maria Bartomeu synes at være fundet. Barca skulle have anmodet om, at man gennemfører afstemningen den 1. og 2. november.

Ifølge flere catalanske medier, heriblandt det velinformerede TV3, så skulle Barca allerede have afsendt en afstemningsprotokol til det catalanske Generalitat, som er den myndighed, der styrer Catalonien. Godkender Generalitat protokollen, kan der herefter udstedes valg.

Datoerne for valget har klubben ifølge mediet foreslået skal finde sted den 1. og 2. november. Holdes der fast i disse datoer, er der altså kun en halv måned tilbage af oktober, før der kommer svar på, om præsident Bartomeu fortsætter i klubben nogen tid endnu, eller om han sammen med sin bestyrelse skal pakke sine ting sammen og forlade ledelsen omgående.

TV3 melder dog samtidig, at Generalitat er nødt til at godkende protokollen først, og at dette kan være sværere end normalt, grundet den nuværende situation med coronavirus. Den catalanske myndighed har nemlig bedt alle borgere om at reducere den offentlige færdsel til et minimum de næste 15 dage samtidig med, at barer og restauranter er lukkede.

Dermed må tiden altså vise, om den catalanske myndighed holder fast i Barcas foreslåede datoer, eller om der skal findes nye datoer på baggrund af den verdensomspændende pandemi. 

.:FORSIDE:.