fbpx

Medie: Barca vil hente Andreas Christensen

FCBARCELONA.DK - 19.11.21

// Andreas Christensen

instabar


Den danske forsvarsspiller Andreas Christensen har gentagende gange være sat i forbindelse Barca og det er nu tilfældet igen. Meldinger fra Barcelona går på, at Barca ønsker at hente Chelsea-spilleren gratis til sommer.

Andreas Christensen er flere gange tidligere på året og sidste år blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca. Den sportslige ledelse skulle have fulgt danskeren tæt gennem længere tid og det skulle ikke have ændret sig under Xavi Hernández som træner.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Torsdag kunne den catalanske transferjournalist Gerard Romero afsløre, at Barca planlægger at hente Andreas Christensen til sommer. Det vil ske kvit og frit på en fri transfer, da den danske landsholdsspillers kontrakt udløber den 30. juni 2022.

Andreas Christensen har gennem længere tid forhandlet med Chelsea om en ny kontrakt, men parterne er ikke blevet enige. Det betyder lige nu, at danskeren må forhandle frit med andre klubber fra den 1. januar med henblik på en fri transfer den 1. juli.

Den danske forsvarsspiller er 25 år gammel og har til sommer været i Chelsea i 10 år med en enkelt afstikker til tyske Borussia Mönchengladbach på en lejeaftale i to sæsoner.

.:FORSIDE:.