Medie: Barca vil byde stort på Wissam Ben Yedder

Anders Lang Jensen - 28.01.20

© Getty Images

Vinterens transfervindue nærmer sig sin afslutning, og i Barca arbejder man fortsat på at finde frem til en løsning på angriberpositionen. Her meldes AS Monacos Wissam Ben Yedder nu som et tema på Camp Nou.

Valencias spanske angriber Rodrigo har længe lignet det mest oplagte valg og gør det på sin vis stadigvæk. Men i det catalanske arbejder ledelsen på flere mulige løsninger, hvis forhandlingerne med Valencia skulle glippe i vinduets sidste døgn.

I den franske liga har Wissam Ben Yedder været storspillende for AS Monaco med 14 mål i 18 ligakampe. Luis Suárez er ude i flere måneder med skade, og trods at man finder Antoine Griezmann i Barca-truppen, jagtes der altså en mere traditionel 9’er på markedet.

Ifølge avisen Sport har Barca de seneste dage taget kontakt til Monaco vedrørende deres angrebsstjerne. Ifølge avisen skulle Barca overveje at betale hele 80 millioner euro for Ben Yedder, hvis franskmanden ender som den sidste mulighed i angriber-jagten.

Ifølge flere medier vil Barca præsentere et køb af en markant profil i de kommende dage, og med rygterne omkring et dyrt indkøb af Wissam Ben Yedder, kan den franske frontmand være det konkrete navn.

.:FORSIDE:.