Medie: Barca tøver overfor Ter Stegens lønkrav

Anders Lang Jensen - 11.03.20

© Getty Images
// Ter Stegen

Barca har i sinde at forlænge kontrakten med tyske Marc-André ter Stegen. Stjernekeeperen er blandt de absolut vigtigste spillere på holdet og det ønsker han afspejlet i lønnen, noget som kan blive vanskeligt at imødekomme.

Tyskerens kontrakt udløber i 2022 og i den moderne fodboldverden skal en spiller af Marc-André ter Stegens kaliber, ikke have meget kortere til udløb end dette. Derfor vil klubben sørge for en forlængelse hurtigst muligt, for at fjerne al støj omkring tyskerens fremtid.

Men ifølge mediet Goal.com er der opstået komplikationer i forhandlingerne. Ifølge mediet kræver Ter Stegen et lønhop, så målmanden kommer til at tjene 15 millioner euro om året. Det vil bringe tyskeren op blandt toppen i truppens lønhierarki.

Goal.com beretter dog, at Barca ganske enkelt ikke er i stand til at betale en sådan løn. Klubben bruger i forvejen mange midler på lønbudgettet, men Ter Stegen kræver en afspejling af sin rolle via en ny kontrakt. Derfor venter Barca angiveligt til senere sæsonen med at genoptage forhandlingerne.

.:FORSIDE:.