Medie: Barca spørger til kontraktfri Pogba

Anders Lang Jensen - 18.09.21

// Paul Pogba

Barcas økonomiske situation har gjort, at ledelsen denne sommer har arbejdet på transfermarkedet med stor forsigtighed og kontraktfrie spillere som nøgleord. Nu er det Pogba der måske kommer på fri transfer.

Præsident Laporta har antydet, at Barca til de kommende transfervinduer vil kunne styrke sig og kæmpe med om topspilleres underskrifter. Ét af de navne kan være Manchester Uniteds midtbaneprofil Paul Pogba, som Barca angiveligt har været i dialog med.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Franskmanden er kontraktfri efter denne sæson, og det har længe lignet at Pogba forlader Manchester-klubben til sommer. Ifølge mediet Fichajes.net har Laporta fornylig snakket med agenten Mino Raiola – agenten der både har Paul Pogba og Erling Haaland i stalden. Her har præsidenten givet Barcas interesse i Pogba til kende.

Ifølge mediet er Pogba et af de varmeste navne hos ledelsen lige nu, fordi franskmanden vil styrke midtbanen markant samtidig med, at han vil kunne hentes uden at betale en transfersum. Der vil dog skulle gives en voldsom lønpakke, da Pogbas underskrift er eftertragtet.

Udover Barca er franske PSG også på banen for at hente Pogba til sommer, mens Manchester United naturligvis vil fortsætte med at tilbyde franskmanden en stor lønforhøjelse.

.:FORSIDE:.