Medie: Barca overvejer Thiago eller Wijnaldum

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.09.20

© Getty Images

Georginio Wijnaldum er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca, da Ronald Koeman angiveligt ønsker at hente sin landsmand til klubben. Nu går meldingerne på, at Barca også overvejer at hente Thiago Alcántara.

Ifølge flere catalanske og hollandske medier er Barca tæt på at hente den 29-årige midtbanespiller Wijnaldum fra Liverpool, men nu er Barca angiveligt kommet i tvivl om det skal være Wijnaldum, da Thiago nu også er inde i overvejelserne. Det melder Catalunya Radio.

Ud fra de seneste meldingerne skulle Wijnaldum være klar på at skifte til Barca i søgen efter en ny udfordring. Han vil gerne genforenes med Ronald Koeman i Barca, men måske falder et skifte til jorden, da Barca også overvejer at hente Thiago tilbage fra Bayern München.

Thiago vil ikke forlænge sin kontrakt med Bayern, da han gerne vil væk fra klubben og prøve noget nyt. Stærke meldinger går på et skifte til Liverpool, men nu overvejes det angiveligt i det catalanske om man skal hente spansk-brasilianeren tilbage.

Både Wijnaldum og Thiago har begge et år tilbage af deres kontrakter med henholdsvis Liverpool og Bayern, så begge spillere kan hentes inden for et fornuftigt prisleje. Prislejet ser ud til at ligge mellem 10 mio. euro og 30 mio. euro.

644x70

.:FORSIDE:.