fbpx

Medie: Barca overvejer De Jong-salg til City

Anders Lang Jensen - 15.01.22

// Frenkie de Jong

ps5 art


En række unge kometer er trådt ind på den store scene i det catalanske, mens hollandske Frenkie de Jongs udvikling er gået i stå. Midtbaneprofilen har ikke ramt topniveau i lang tid, og ledelsen overvejer nu fremtiden for ham.

For et stort millionbeløb på 75 millioner euro blev Frenkie de Jong købt i hollandske Ajax i 2019, og starten på Camp Nou var imponerende. Den 24-årige hollænder har dog det sidste års tid leveret under niveau, mens Xavis ankomst heller ikke har ændret billedet.

ps5 art


Interessen fejler dog ikke noget omkring den hollandske landsholdsspiller, hvor Pep Guardiola og Manchester City meldes inde i billedet i jagten på De Jong. Ifølge mediet El Nacional overvejer man i Barca sågar at forhandle med englænderne om et kommende salg af Frenkie de Jong.

Unge kometer som Pedri, Gavi og Nico González er brudt igennem på midtbanen, og den dyrt indkøbte De Jong koster meget på økonomien. Derfor kan et stort salg til Manchester City friste ledelsen, eftersom man er godt dækket ind på midtbanen, og fordi De Jongs udvikling ikke er som forventet.

.:FORSIDE:.