fbpx

Medie: Barca og Inter har drøftet Alonso, Umtiti og AC

Anders Lang Jensen - 18.04.23

// Andreas Christensen // Samuel Umtiti // Marcos Alonso

Barca og italienske Inter har gennem lang tid haft et særdeles godt forhold, og klubberne har  ofte mødes til transfermæssige drøftelser. Senest har Inter angiveligt spurgt til Marcos Alonso, Andreas Christensen og Umtiti.

Det er specielt Barcas fodbolddirektør Mateu Alemany og Inters sportsdirektør Piero Ausilio, der står for samtalerne, og netop sådan en møde fandt igen sted i torsdags. Her skulle det angiveligt være Barcas forsvarsspillere, som var på dagsordenen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge journalisten Gianluca Di Marzio og Sky Italia var det Inters interesse i Barcas forsvarsspillere Marcos Alonso og Andreas Christensen, som mødet blandt andet handlede om. Der er ikke forhandlingerne om de to spillere, så en aftale er ikke på tegnebrættet.

Det kan der dog være med Samuel Umtiti, som ifølge Sky Italia også var blandt samtaleemnerne. Franskmanden gør det godt på lejeopholdet hos italienske Lecce, og Inter jagter en ny midtstopper, eftersom de mister profilen Milan Skriniar ved kontraktudløb til sommer.

Trods Inters interesse i Marcos Alonso og Andreas Christensen, ventes der ikke at komme en transfer mellem klubberne om de to – specielt ikke for Andreas Christensen. Men en potentiel interesse i Samuel Umtiti kan være positivt for Barca, der måske til sommer kan sælge Umtiti til Inter og permanent slippe for franskmandens lønpakke fremover.


ac57

.:FORSIDE:.