Journalist: Barca og City enige om Eric García

Magnus Wind - 22.09.20

© Getty Images

Barca er angiveligt blevet enige med Manchester City om en handel med forsvarsspilleren Eric Garcia. Købsprisen skulle ligge på omkring 18 mio. euro og dermed ligner det, at catalaneren vender hjem til Barca. 

Et af Barcas store transfermål denne sommer har været midterforsvaren Eric Garcia fra Manchester City. Catalaneren er et produkt af La Masia, men har siden 2017 spillet i den engelske klub. Nu meddeler journalisten Josep Pedrerol, at Barca er blevet enige med englænderne omkring en handel. 

Ifølge Pedrerol, så betaler angiveligt Barca i omegnen af 18 mio. euro for Garcia. I starten forlangte City ellers 23 mio. euro i købspris, men det har den catalanske klub altså formået at få forhandlet ned. Garcias kontrakt står til at udløbe efter denne sæson og han ikke ønsker at forlænge aftalen. 

Barca har fundet de økonomiske midler til at hente Garcia, efter at Nélson Semedo meldes meget tæt på et skifte til Wolves. Det forventes dog først at handlen bekræftes, når Semedos skifte er endeligt på plads.

644x70

.:FORSIDE:.