Medie: Barca og Ajax enige om Sergiño Dest

Magnus Wind - 23.09.20

© Getty Images

Efter at Barca har solgt Nélson Semedo til Wolves, skal der hentes en erstatning. Rygterne går nu på, at catalanerne er blevet enige med Ajax om et køb af den amerikanske højreback, Sergiño Dest. 

Tirsdag valgte Barca at sælge Nélson Semedo til Wolves, men det ser ud til, at catalanerne allerede har fundet portugiserens erstatning. Den catalanske tv-kanal Esport3 fra Televisió de Catalunya meddeler i hvert fald, at Barca har indgået en aftale med Ajax om højrebacken Sergiño Dest.

Dest har tidligere været nævnt som en mulig kandidant til at erstatte Semedo. Prisen på Dest skulle angiveligt ligge på 20 mio. euro, som kan stige med yderligere fem mio. euro baseret på diverse præstationsbaseret klausuler. Esport3 meddeler desuden, at skiftet vil blive offentliggjort inden for de nærmeste dage. 

Hvis det lykkes Barca at hente Dest, vil den catalanske klub slå Bayern München i kapløbet, da tyskerne også har været meldt stærkt interesseret i højrebacken. Med sine blot 19 år er Dest en del yngre end Semedo, som er 26 år. Dermed vil Barcas sportslige ledelse have gennemført et generationsskifte på en position i truppen. Generelt set var dette et af klubbens mål i dette transfervindue. 


 

644x70

.:FORSIDE:.