Medie: Barca klar til at sælge Dembélé til sommer

Anders Lang Jensen - 17.05.18

Efter blot et år i Barca kan franske Ousmane Dembélé være fortid på Camp Nou. Ifølge radiostationen RAC1 er man i det catalanske at slippe angriberen i denne sommers transfervindue.

Barca hentede som bekendt Ousmane Dembélé i tyske Borussia Dortmund sidste sommer og her var der enorme forventninger til det 20-årige stortalent. Men den første sæson på Camp Nou har langt fra været en dans på roser, og trods af pæn succes i de seneste kampe melder radiostationen RAC1 om skidt nyt for franskmanden.

RAC mener at vide, at ledelsen i Barca er klar til at tabe penge i forbindelse med et salg, i forhold til det beløb man sidste år betalte for Dembélé. Interessen for den unge kantspiller skulle også være tilstede hos flere europæiske klubber - blandt andet hos Liverpool, som skulle holde øje med situationen.

Enten kan Dembélé skifte på en permanent aftale til en ny klub, hvis prisen altså er acceptabel for Barca eller også kan en lejeaftale med en eventuel købsoption indbygget blive realiteten efter sæsonen for Ousmane Dembélé.

.:FORSIDE:.