Medie: Barca klar til at hæve sit bud på De Ligt

FCBARCELONA.DK - 11.06.19

© Getty Images

De seneste meldinger er gået på, at Barca og PSG kæmper om at sikre Matthijs de Ligts underskrift. Den franske klub skulle have tilbudt hollænderen den største pose penge, men nu skulle Barca være klar til at hæve deres tilbud.

Det er det amerikanske sportsmedie ESPN, som mandag meddeler, at Barca nu efter adskillige uger, hvor catalanerne skulle have nægtet af ændre på det tilbud, som man mundtligt blev enige med De Ligt om for et par måneder siden, nu skulle være klar til at hæve deres tilbud.

PSG skulle have tilbudt De Ligt en kontrakt, som klart overgår Barcas rent økonomisk. Det skulle være grunden til, at De Ligt skulle være blevet i tvivl og derfor udskudt sin beslutning. Det har især været agenten Mino Raiola, som skulle have forsøgt at presse prisen op.

På Camp Nou skulle man nu have indset, at man er nødsaget til at nærme sig PSG's kontrakttilbud, hvis man skal kunne overbevise De Ligt og sikre hans underskrift. Derfor er catalanerne ifølge ESPN nu indstillet på at genstarte forhandlingerne med De Ligt og Mino Raiola i håbet om at lukke en aftale.

.:FORSIDE:.