fbpx

Medie: Barca kan miste Christensen og Kessié

Peter Vyff - 11.08.22

// Andreas Christensen // Franck Kessié

Barca arbejder hårdt på at få registreret holdets nyindkøb i tide før åbningskampen imod Rayo Vallecano. Hvis det ikke skulle lykkes for ledelsen, så forlyder det, at Andreas Christensen og Franck Kessié frit kan forlade Camp Nou.

Barca har haft nok at se til på det seneste, hvor den dårlige økonomiske situation har taget alt opmærksomheden på Camp Nou. Catalanerne har hentet flere markante forstærkninger, som ledelsen i øjeblikket forsøger at få registreret i tide før holdets åbningskamp på lørdag imod Rayo Vallecano.

Ledelsen forsøger at sænke lønomkostningerne for holdets nuværende stjernespillere, deriblandt Sergio Busquets og Gerard Piqué. Det kan dog vise sig ikke at være nok, hvilket ifølge ESPN kan betyde, at Andreas Christensen og Franck Kessié kan forlade Camp Nou.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Spillerne har eftersigende en klausul i deres kontrakter, som betyder, at de frit kan skifte andetsteds, hvis ledelsen ikke formår at indregistrere dem inden holdets første kamp i La Liga. Hvis det skulle ske, så har spillerne indtil den 31. august, hvor transfervinduet slutter til, at forlade klubben.

Joan Laporta skulle dog eftersigende have fuld tiltro til, at det lykkes for ledelsen at registrere holdets nyindkøb i tide. Catalanerne kan faktisk ifølge ESPN allerede registrere flere af forstærkningerne på nuværende tidspunkt, men ledelsen ønsker eftersigende at indregistrere alle nyindkøb på én gang.

De næstkommende dage ser dermed ud til at blive ekstremt hektiske på Camp Nou, hvor ledelsen skal finde plads i økonomien til holdets forstærkninger. Catalanerne skal lykkes med at sænke de astronomiske lønomkostninger, og samtidig tage afsked med en række førsteholdsspillere, som kan vise sig at blive Frenkie de Jong og Pierre-Emerick Aubameyang, som Chelsea eftersigende skulle være ude efter.

.:FORSIDE:.