Medie: Barca hyrede firma til at svine spillerne til

FCBARCELONA.DK - 17.02.20

© Getty Images

I følge Cadena SER Catalunya har Barca-præsident Josep Maria Bartomeu bevidst hyret et firma, der fik til opgave at skabe dårlige historier om tidligere og nuværende spillere, for at styrke sin egen position.

Det er en meget grov beskyldning der kom i dag i programmet 'Qué t'hi jugues' hos Cadena SER Catalunya. De kunne afsløre, at Bartomeu og den øvrige ledelse bevidst har forsøgt at stille en række Barca-profiler i dårligt lys med historier på de sociale medier, med det formål at styrke ledelsens eget image.

Smædekampagnerne skulle være gået ud over nuværende og tidligere spillere som Messi, Piqué, Puyol, Xavi og Guardiola, samt den tidligere præsident Joan Laporta, for blot at nævne nogle. Også kandidaten til præsidentvalget i 2021, Victor Font, skulle have været et mål for kampagnen.

Aftalen med firmaet 13 Ventures er indgået i det skjulte i 2017 og skulle have kostet i alt 7,5 mio. kr., betalt på seks fakturaer.

Viser der sig at være hold i beskyldningerne fra Cadena SER, vil præsident Bartomeu komme under et hårdt pres for at forklare sig. Endnu har Barca været tavs omkring sagen.

.:FORSIDE:.