Medie: Barca har tilbudt Coutinho til Juventus

FCBARCELONA.DK - 28.11.20

© Getty Images

Ronald Koeman vil gerne forstærke sit hold til januar, men økonomien kræver at der samtidig sælges spillere. Det skulle ifølge mediet Calciomercato, have fået Barca til at tilbyde Coutinho til Juventus.

Økonomien i Barcelona er ikke til at købe spillere uden at der først kommer penge i kassen fra salg, ligesom løbbudgettet også skal holdes i ro, ikke mindst efter aftalen om lønnedgang forleden.

Det er ingen hemmelighed at Barca ønsker Eric García og Memphis Depay til klubben. Inden sæsonstarten forsøgte man at sende Dembélé til Manchester United for at skaffe penge til de to, men franskmanden ville ikke medvirke.

Nu er turen kommet til Philippe Coutinho. Barca har angiveligt taget kontakt til Juventus for at tilbyde dem brasilianeren. Der hersker et godt forhold mellem de to klubber, der i sommer byttede Arthur og Pjanic.

At det netop er Coutinho der bringes i spil er nok lidt overraskende, for brasilianeren har fået en fin start på sæsonen, efter at han vendte tilbage til klubben efter lejeopholdet hos Bayern München.

Alligevel skulle svaret fra Juve dog være et pænt nej tak, for her vurderer man ikke behov for Coutinhos kvaliteteter, ligesom man også må tænke på økonomien på de kanter.

Historien fra Calciomercato viser dog et billede af, at Barca kæmper bag kulisserne for at opfylde Koemans ønske om forstærkninger allerede til januar, men om det lykkes, må tiden vise. I første omgang ser det i hvert fald ikke ud til, at Coutinho skifter til Juventus.

.:FORSIDE:.