fbpx

Medie: Barca har fundet Busquets-erstatning

Peter Vyff - 13.05.22

// Sergio Busquets

Den 33-årige Sergio Busquets nærmer sig slutningen af karrieren, og det forventes, at næste sæson bliver hans sidste på Camp Nou. Ledelsen har dog angiveligt fundet hans fremtidige erstatning hos Bayern München.

Barca har i lang tid forberedt sig på det kommende transfervindue, hvor førsteholdstruppen skal forstærkes markant. Gerard Piqué, Jordi Alba og Sergio Busquets er alle i karrierens efterår, og på trods af deres store betydning, så indgår de ikke i holdets fremtidige planer.

Jagten er derfor indledt på af finde stjernernes afløsere, og det har nu fået Barca til at kigge imod Tyskland. Det normalt meget pålidelige Catalunya Radio kunne forleden fortælle, at ledelsen på Camp Nou har fundet frem til Bayern Münchens Marc Roca, som den ideelle erstatning for Sergio Busquets.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den 25-årige Marc Roca er født i Catalonien, hvor han fik sin fodboldopvækst hos Espanyol. Det lykkedes dog aldrig at slå helt igennem på førsteholdet, og derfor endte han med at skifte til Bayern München i 2020 på en femårig aftale. Catalaneren har dog haft ualmindeligt svært ved at bide sig fast i startopstillingen, og det er kun blevet til 24 kampe i de sidste to sæsoner.

Der skal ske store ændringer hos Bayern, hvis det skal lykkes Roca at få fast spilletid i fremtiden. Stjernespillere som Leon Goretzka, Corentin Tolisso, Joshua Kimmich, Marcel Sabitzer og stortalentet Jamal Musiala står alle foran ham i køen, og derfor har ledelsen angiveligt også bedt ham om at skifte i sommerferien, hvis han ønsker fast spilletid.

Det har eftersigende fået ledelsen på Camp Nou til at reagere, og ifølge Catalunya Radio forsøgte Barca allerede at købe Roca i vinterens transfervindue. Cheftræneren Xavi har angiveligt stor tiltro til Roca, som han tror på kan udvikle sig til den perfekte erstatning for den aldrende Busquets.

Catalaneren forventes at kunne hentes for 10-15 millioner euro, og det skulle Barca angiveligt ikke have nogle problemer med at finde midler til. Rocas lave pris har også skabt øget interesse hos en del andre klubber. Ifølge tyske Outlet har Real Betis allerede forespurgt på Rocas tilgængelighed, og de nykårede Copa del Rey-mestre skulle eftersigende også føre kapløbet om hans underskrift til sommer.

.:FORSIDE:.