fbpx
Annonce

Barcas forslag om Maguire for De Jong blev afvist

Simon Arun Vrábel - 29.06.22

// Frenkie de Jong // Harry Maguire

Meget overraskende har Barca angiveligt foreslået at bytte Frenkie de Jong for Manchester Uniteds ellers udskældte forsvarskaptajn Harry Maguire. Selvom forslaget skulle være blevet afvist, forsætter forhandlingerne.

Forhandlingerne om Frenkie de Jong forsætter på uændret blus på trods af, at ingen af klubberne har bekræftet noget officielt. Den seneste melding fra den engelske presse går på, at catalanerne angiveligt skulle have foreslået et bytte imellem Frenkie de Jong og Harry Maguire, hvilket dog skulle være blevet afvist prompte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er en noget opsigtsvækkende historie som engelske The Sun bringer, om at catalanerne skulle have foreslået at man bytter Frenkie de Jong for Harry Maguire. Den engelske forsvarskaptajn vurderes til at have ca. samme markedsværdi som De Jong, og derfor kunne et bytte rent økonomisk give mening. Maguire har dog haft en miserabel sæson hvor mange United-fans har gjort den engelske forsvarsspiller til syndebuk for holdets skuffende placering uden for kvalifikationen til næste års Champions League.

Hos United ser man dog anderledes på Maguires kvaliteter og Erik Ten Hag ser også englænderen som en vital del af hans kommende projekt for at genopbygge ”De røde djævle”. Man har derfor afvist catalanernes forslag, men ifølge The Sun har det ikke påvirket den ellers gode dialog om salget af Frenkie de Jong.

Set med Barca-briller kan forslaget dog ikke være andet end et tegn på, at arbejdet med at hente en ny forsvarsspiller ikke går som planlagt. De to navne som hyppigst går igen i den catalanske presse er Napolis Kalidou Koulibaly og Sevillas Jules Kounde, men ingen af de to spillere virker som nemme transfermål for Barca. Fælles for dem begge er, at de spiller en nøglerolle på hver deres hold og det kan være komplikationerne med at hente én af disse som har fået den sportslige ledelse til at forslå et bytte.

For nuværende forsætter de uofficielle forhandlinger om Frenkie de Jong hvor partnerne mangler at blive enige om en overgangssum. De fleste medier tager det forgivet at skiftet kommer til at ske, og man forventer også at Erik Ten Hag for overbevist sin hollandske landsmand om et nyt eventyr i England.

.:FORSIDE:.