fbpx

Medie: Barca har en angriber klar i baghånden

FCBARCELONA.DK - 15.01.22

// transfer

ps5 art


Man er nået halvvejs i januar måneds transfervindue og indtil nu har Barca kun hentet Ferran Torres. Nu fortæller catalanske TV3, at man har endnu en forstærkning på hånden, men at det kræver at andre spillere rejser.

Præsident Joan Laporta og hans sportslige ledelse er på en svær balancegang når det handler om at forstærke truppen. La Ligas økonomiske fairplay regler giver ikke plads til nye spillere, hvis der ikke er andre der forlader klubben eller går markant ned i løn.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi vil gerne have en klasseangriber mere til truppen og Juventus' Morata skulle være den foretrukne kandidat, men det skifte ser svært ud, for Juve vil ikke af med angriberen, som de har lejet i Atlético Madrid.

Nu fortæller tv-kanalen Esports3, der hører under det catalanske nationale TV3, at Barca har sikret sig et alternativ. Der er angiveligt tale om en angriber som endnu ikke har været nævnt på rygtebørsen.

Barcas sportslige ledelse holder kortene tæt til kroppen, for de kan ikke tilbyde den pågældende angriber en kontrakt, før der skabes plads i lønregnskabet. Det kræver at en eller flere spillere rejser.

Derfor handler det lige nu om at komme af med et par spillere, hvor navne som Dest, Neto og Umtiti nævnes. Også Dembélé kan komme på tale her i januar, hvis han ikke forlænger.

Hvis det lykkes at skabe plads i lønregnskabet bliver det spændende at se, hvem det er at Barca har sikret sig en forhåndsaftale med.

.:FORSIDE:.