fbpx

Medie: Barca forhandler med Messi om comeback

FCBARCELONA.DK - 08.08.22

// Lionel Messi

Sent søndag aften kunne det normalt meget trovædige Catalunya Radio afsløre, at Barca netop nu forhandler med Lionel Messi om argentinerens skifte tilbage til Camp Nou efter denne sæson.

Gennem den seneste måned har der været adskillige meldinger om, at både Xavi, præsident Laporta og Messi selv kigger på muligheden for at hente den argentinske troldmand tilbage til Barca efter den netop påbegyndte sæson. Laporta og Xavi har endda offentligt bekræftet deres ønske om at blive genforenet med Messi.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Sent søndag aften kunne den catalanske radiostation Catalunya Radio så afsløre, at Barca i øjeblikket forhandler med Messi om at hente ham tilbage til Camp Nou 1. juli 2023. Argentinerens kontrakt i PSG udløber som bekendt efter denne sæson, hvor han vil kunne skifte klub helt gratis.

Ifølge Catalunya Radio skulle det være præsident Joan Laporta, som personligt tager sig af forhandlingerne med Lionel Messi. Den catalanske transferjounalist Gerard Romero meddeler ydermere, at Xavi og Messi taler sammen en gang om ugen.

Barca skulle angiveligt være klar til at tilbyde Lionel Messi en kontrakt på et eller to år. Derudover skulle argentineren være klar på at gå voldsomt ned i løn, så han passer ind i det nye og begrænsede lønsystem i klubben.

.:FORSIDE:.