Medie: Barca forhandler med Bayern om Coutinho

FCBARCELONA.DK - 12.08.19

© Getty Images

Rygtebørsen i Barcelona er rødglødende i disse timer, hvor Neymar har stjålet overskrifterne. Mandag eftermiddag afslørede den catalanske radiostation RAC1 dog, at Barca også forhandler med Bayern München om Philippe Coutinho.

Mens historierne det meste af denne mandag har handlet om Neymar og at brasilianeren angiveligt er tæt på at vende tilbage til Barca, så har Philippe Coutinho også stjålet en stor overskrift ud på eftermiddagen.

Det er den catalanske radiostation RAC1, som kan afsløre, at Barca angiveligt forhandler med tyske Bayern München om en lejeaftale, hvor man sender brasilianeren til Tyskland på en 1-årig aftale, hvor tyskerne derudover får en købsoption til næste sommer.

Meldingerne går derudover på, at Barca forhandler med Bayern München med et forbehold for, hvordan forhandlingerne med PSG om Neymar skrider frem. Catalanernes førsteprioritet er nemlig at inkludere Coutinho i en byttehandel med Neymar, men hvis det ikke kan lade sig gøre, kan Bayern München blive en mulighed.

.:FORSIDE:.