fbpx

Medie: Barca-emnet Dybala forlader Juventus

Anders Lang Jensen - 22.03.22

© Getty Images
// Paulo Dybala

Barca har i en årrække været sat i forbindelse med Juventus’ Paulo Dybala, men en aftale er aldrig blevet realiseret. Nu peger alt i retning af, at argentineren forlader Juventus til sommer, og det kan lokke ledelsen på Camp Nou.

Meldinger fra en række medier de seneste uger har understreget, at Barca overvejer at intensivere dialogen med Paulo Dybala. Årsagen til dette skal findes i den seneste udvikling i kontraktforhandlingerne mellem argentineren og italienske Juventus.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano og mediet Sky Sport Italia er forhandlingerne nemlig brudt sammen, og derfor peger pilen mod et klubskifte for Dybala. Den 28-årige offensivspiller kan hentes på en fri transfer, og mange topklubber er opmærksomme på lige nøjagtig dén mulighed.

Ifølge mediet Fichajes er Paulo Dybala en interessant mulighed, som man overvejer i Barca, men konkurrencen bliver markant. Klubber som Inter Milan, Manchester United, Arsenal og Atletico Madrid skulle nemlig alle være opsatte på at hente den sydamerikanske offensivprofil.

.:FORSIDE:.