Medie: Barca dropper Coutinho til fordel for Thiago

FCBARCELONA.DK - 16.10.17

Engelske Sky Sports meddeler mandag eftermiddag, at Barca angiveligt skulle have droppet planerne om at hente Philippe Coutinho. Årsagen skulle være, at catalanerne i stedet vil forsøge at hente Thiago hjem fra Bayern.

Brasilianske Philippe Coutinho har ellers været centimeter tæt på et skifte til Barca siden i sommer, hvor Liverpool dog forhindrede et salg. Senere skulle man på Camp Nou have ønsket at købe Coutinho allerede til vinter, men nu er planerne ændret hvis man skal tro Sky Sports.

Den engelske sportskanal meddeler mandag eftermiddag, at Barca angiveligt skulle have droppet ideen om at hente Coutinho til klubben for i stedet at rette fokus mod Thiago Alcántara.

Thiago forlod som bekendt Barca tilbage i 2013, hvor han ellers var udset til at blive catalanernes kommende midtbanegeneral. Han rejste i stedet til Bayern for at spille under Pep Guardiola og siden Carlo Ancelotti. Den italienske træner, som havde et særdeles godt forhold til Thiago, blev dog fyret for nyligt og det kan være en af årsagerne til, at Thiago nu vil hjem til barndomsklubben. Det bliver bekræftet af andre kilder som meddeler, at Thiago skulle have tilbudt sig selv til Barca for at vende hjem og blive afløseren for Iniesta.

Hvis Barca vil forsøge at købe Thiago venter der uden tvivl nogle hårde og vanskelige forhandlinger med Bayern München, som næppe vil slippe deres stjernespiller uden kamp. Det kan dog blive afgørende, hvis Thiago selv meddeler Bayern, at han vil væk.

.:FORSIDE:.