Medie: Barca afviser at flytte El Clásico

FCBARCELONA.DK - 17.10.19

© Getty Images

I går kom det frem, at La Liga organisationen vil flytte El Clásico den 26. oktober fra Camp Nou til Santiago Bernabeu i Madrid. Barca skal melde sin holdning i sagen og i følge catalansk TV3, vil de nægte at flytte kampen.

Det er fodboldforbundet RFEF der skal beslutte og man vil følge La Ligas anmodning om flytningen af El Clásico og de har bedt de to klubber melde sin holdning tilbage indenfor tre tre dage.

Sent i går aftes kunne catalansk TV3 fortælle, at Barca allerede har besluttet sig for et svar til RFEF, nemlig at man ikke er indforstået af spille kampen i Madrid.

Der tales samtidig om, at heller ikke Real Madrid er begejstret over at skulle bytte rundt på de to Clásicos. De mener angiveligt, at det er for kort varsel til at sætte en så stor kamp op med det høje niveau af sikkerhed, der vil være brug for.

Vælger RFEF at lytte til de to klubber, kan en aflysning af kampen i stedet blive en løsning, hvis man kan finde en ledig dato senere på sæsonen.

Baggrunden for planerne om enten at flytte eller udskyde El Clásico er den højspændte situation i Catalonien, efter at spansk højesteret mandag idømte demokratisk valgte politikere mange års fængsel for at kæmpe politisk for catalansk selvstændighed.

.:FORSIDE:.