fbpx

Medie: Barca åben for at sælge Riqui Puig

Anders Lang Jensen - 27.11.21

// Riqui Puig

instabar


Den nu 22-årige Riqui Puig er gennem en længere årrække blevet spået en stor fremtid på Camp Nou, men gennembruddet på det catalanske førstehold er udeblevet. Klubben skulle efterhånden være åben for sige farvel til Puig.

Ankomsten af Xavi til trænerbænken gav et frisk pust til mange spillere heriblandt Riqui Puig, men midtbanemanden har indtil nu fejlet med at overbevise den nye træner. Andre yngre spillere på midtbanen har overhalet Riqui Puig med lynets hast, og det skaber tvivl om fremtiden.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Ifølge mediet Fichajes er man i Barca åbne over for at lytte på tilbud, der måtte komme på Riqui Puig. Tålmodigheden er så småt ved at udløbe, om han nogensinde endegyldigt bryder igennem til førsteholdet på Camp Nou.

Det er dog ikke senere end i går, at Xavi på et pressemøde slog fast, at Puig får muligheder for at spille på lige fod med holdkammeraterne, men Barca-træneren kunne næsten heller ikke sige andet, med mere end en måned til januar måneds transfervindue.

Riqui Puig fik sin debut for Barca i december 2018, men har ikke overbevist de seneste Barca-trænere. Der har tidligere været nævnt interesse fra italienske AS Roma i sommerens transfervindue.

.:FORSIDE:.