Medie: Atlético bød på Griezmann i sommer

Anders Lang Jensen - 24.11.20

© Getty Images

Barcas franske frontmand Antoine Griezmann har siden skiftet til Camp Nou haft store tilpasningsproblemer, og det er også gældende denne sæson – det forsøgte Atlético Madrid angiveligt at lukrere på i sommer.

Efter en problematisk første sæson for franskmanden i det catalanske var troen på Griezmann stor i sommer fra klubbens side. Med den nye træner i Ronald Koeman og et anderledes projekt kunne Griezmann folde sig ud – desuden på sin bedste plads nemlig som central angriber.

Men heller ikke denne ændring har rykket Antoine Griezmann nævneværdigt. Præstationerne er stadig svingene af en spiller i sin bedste fodboldalder at være. Og netop tilpasningen til de nye rammer i Barca fik hans tidligere klub Atlético Madrid til at vise interesse i sommerens transfervindue.

Ifølge radiostationen Cadena SER henvendte Atlético Madrid sig til Barca i sommerens løb for at tilbyde en aftale, der kunne sende franskmanden tilbage til Madrid. Ifølge Cadena SER var Atlético klar til at sende både Mario Hermoso, Thomas Lemar og Alvaro Morata i retning mod Barca for at hente Griezmann tilbage.

Cadena SER melder dog slutteligt til historien, at man i det catalanske blankt afviste alle former for interesse i Griezmann. Man anså på det tidspunkt ikke franskmanden som en spiller, der skulle væk, selv for et stort økonomisk tilbud. Måske har sæsonstarten nu ændret holdningen og fremtiden omkring Griezmann. Det vil de kommende transfervinduer vise.

.:FORSIDE:.