fbpx
Annonce

Medie: Arthur rejser til Torino i denne weekend

FCBARCELONA.DK - 26.06.20

© Getty Images
// Arthur

Arthur ser ud til at være særdeles tæt på et klubskifte til Juventus i en byttehandel, hvor Miralem Pjanić rejser til Barcelona. Fredag meddeler den catalanske radiostation RAC1, at Arthur skal til lægetjek allerede i denne weekend.

Det er radiostationen RAC1, som fredag kan afsløre, at Arthur har fået tilladelse af Barca til at rejse til Torino i denne weekend for at gennemgå sit lægetjek i Juventus. Det vides endnu ikke, om weekendens lægetjek vil gå ud over brasilianerens deltagelse i lørdagens kamp på udebane mod Celta de Vigo, som spilles klokken 17.00. Et lægetjek og et nærtstående klubskifte vil dog uden tvivl påvirke brasilianeren i de resterende kampe for Barca.

RAC1 meddeler også, at planen er at lade både Arthur og Pjanic blive i deres respektive klubber indtil sæsonen er færdigspillet. Det betyder, at det reelle klubskifte først vil finde sted til august, når Champions League er færdigspillet.

De seneste meldinger går på, at Barca og Juventus allerede er enige om en byttehandel, hvor Arthur og Pjanic bytter klub og hvor italienerne ydermere betaler omkring 10 mio. euro til Barca. Pjanic skulle også være enig med Barca, mens Arthur også skulle have accepteret Juventus' seneste kontraktudspil, hvor han får tredoblet sin løn.

.:FORSIDE:.