Medie: Agent er ved at lukke De Ligts skifte til PSG

FCBARCELONA.DK - 12.06.19

© Getty Images

Spekulationerne om Matthijs de Ligt fortsætter ufortrødent og denne onsdag meddeler flere medier, at hollænderens agent i øjeblikket befinder sig i Paris for at lukke forsvarsspillerens skifte til Paris Saint-Germain.

De Ligts agent, Mino Raiola, er blevet spottet i Paris i disse dage. Det er journalisten Lassana Camara, som blandt andet arbejder for Radio France internationale, som fandt Mino Raiola i Paris og fik taget et billede med ham. Hertil kunne Camara meddele, at Raiola er i Paris for at forhandle og lukke De Ligts skifte til PSG.

At Mino Raiola er i Paris og er i gang med at lukke en handel med PSG følger op på de seneste udtalelser af De Ligt selv. Her erkendte hollænderen, at han er i tvivl om, hvor vidt det er det rigtige tidspunkt at skifte til Barca på. Han er nemlig ikke overbevist om, at han vil blive en fast starter i det catalanske midterforsvar, hvor man allerede har Piqué, Umtiti og Lenglet.

Det undrer dog de fleste, at De Ligt, som et af verdens største talenter i øjeblikket, vælger at fortsætte sin karriere i PSG og den franske liga, som bestemt må siges at være et tvivlsomt valg rent sportsligt. Faktum er dog, at den franske klub har tilbudt den unge hollænder en markant højere løn end hvad Barca har ville gå med til.

Se journalistens opslag herunder, hvor han poserer med Raiola i Paris denne onsdag:

.:FORSIDE:.