fbpx
Annonce

Medie: 90% chance for at Messi bliver i Barca

FCBARCELONA.DK - 03.09.20

// Lionel Messi


Efter en uges massive spekulationer om at Messi forlader Barcelona, fortæller det argentinske medie TyC Sports, at han er ved at ombestemme sig og at der kan komme en melding om det allerede i dag.

'Der er 90% chance for, at Messi fortsætter i Barcelona. Denne torsdag tager han den definitive beslutning' lyder det fra journalisten Martín Arévalo. Det var Arévalo der var først med nyheden om Messis burofax til klubben om, at han ville stoppe.

'Messi overvejer seriøst at blive i Barcelona til 2021 og forlade klubben af fordøren og slutte sin kontrakt på en flot måde. Ledelsen har bedt ham blive og Leo beslutter sig hurtigt. Vi må se hvad det ender med' fortsætter journalisten.

Et andet argentinsk medie, Fox Sports, følger i samme spor. 'Fra Messis omgangskreds lyder det, at mødet med klubben var godt og det åbner muligheden for, at han fortsætter en sæson mere i Barcelona' skriver de.

Givet er det, at alle har brug for en afklaring, såvel Messi som Barca, for ingen kan være tjent med, at det trækker for længe ud. Der er ingen tvivl om, at den letteste løsning er at Messi fortsætter, da et brud risikierer at blive en langtrukken og kompliceret affære. Det har Messi måske indset nu.

.:FORSIDE:.