Matheus: 'Jeg har potentialet til at få succes i Barca'

FCBARCELONA.DK - 23.04.20

© Getty Images

I januar købte Barca den brasilianske midtbanespiller Matheus Fernandes, som man straks lejede ud til Valladolid. I et interview fortæller han, at han altid har drømt om at spille for Barca og at han føler, at han kan blive en succes.

Det er avisen El Mundo Deportivo der har talt med den 22-årige brasilianske midtbanespiller, som Barca betalte 7 mio. euro for i vinterens transfervindue. Matheus spillede for Palmeiras og er nu udlejet til Valladolid, hvor corona-pausen har forhindret ham i at debutere.

'Jeg er glad for at være i Valladolid, der er en god klub, hvor jeg lærer mange ting, men mit mål er at spille for Barcelona. Min lejeaftale løber til juni og jeg ønsker at tage til Barcelona, der er en barnedrøm, men det vil afhænge af omstændighederne' kommer det fra Matheus.

Han er udmærket klar over, at et skifte til Barca allerede til sommer, ser svært ud. 'Hvis jeg ikke kan tage til Barcelona nu, vil jeg fortsætte med at lære i Valladolid, eller i en anden klub, hvis de foretrækker det. Jeg er glad for at være her og kunne spille i den spanske liga' siger han videre.

Der er dog ingen tvivl om, hvad målet er for Matheus. 'Min drøm har altid været at spille for Barca. Jeg har altid været bevidst om, at hvis Barcelona viste interesse, så ville jeg tage afsted. Jeg tror jeg får succes i Barca og at jeg har potentialet til at få det. Jeg tror jeg passer godt til spillestilen' fortsætter han.

'Jeg har noge gode kvaliteter, men jeg kommer til at udvikle mig endnu mere. Jeg håber at kunne vinde mange titler og gøre klubben og tilhængerne glade. Hvis klubben er glad, er jeg det også' udtaler han.

'Jeg håber jeg kommer dertil og at jeg kan blive der for altid og skabe min egen historie i Barcelona. Visca el Barca' afslutter brasilianeren.

.:FORSIDE:.