Matheus Fernandes meldt klar efter sin skade

FCBARCELONA.DK - 27.10.20


Endelig ser det ud til, at Matheus Fernandes kan træde til og hjælpe holdet. Den brasilianske midtbanespiller er meldt klar efter en lårskade, der har holdt ham udenfor siden midten af september.

Matheus har stadig sin debut for Barca til gode, for brasilianeren har ikke haft den nemmeste start på sit ophold i klubben, efter at han blevet hentet hjem fra lejeaftalen med Valladolid.

Han indledte sæsonen på planmæssig vis, men den 14. september pådrog han sig en forstrækning i højre lår ved træningen og det tog altså halvanden måned for ham at blive klar. Det var i går efter træningen at klubbens lægestab gav ham grønt lys.

Dermed står Matheus til Koemans disposition, men det ser noget svært ud for den 22-årige brasilianer at få spilletid, for kampen på midtbanen er benhård og Mathues må betragtes som en af de mere perifære spillere i truppen.

Spørgsmålet er om Koeman vælger at udtage Matheus, når han senere i dag sætter navne på de spillere der rejser med til Torino til onsdagens opgør mod Juventus.

.:FORSIDE:.