Matheus Fernandes: 'Glæder mig til at spille for Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.02.20

© Real Valladolid

I slutningen af transfervinduet i januar sikrede Barca sig den unge midtbanespiller, Matheus Fernandes. Brasilianeren kommer først til klubben til sommer, men han glæder sig dog allerede til at trække blaugrana trøjen over hovedet.

Matheus Fernandes er blevet købt i brasilianske Palmeiras, men brasilianeren spiller allerede i foråret i La Liga hos Real Valladolid inden han slutter sig til catalanerne.

Valladolid præsenterede tirsdag 21-årige Fernandes, og her lagde han ikke skjul på, at han glæder sig til at spille for Barca. 'Min drøm var altid at spille i La Liga. Jeg glæder mig til at spille i Barcelona, men nu er jeg Real Valladolid-spiller' indledte han.

Fernandes fortalte også hvorfor han valgte at komme til Valladolid. 'Ronaldo viste, at han stoler rigtig meget på mig, så da min far fortalte mig om muligheden for at komme til Real Valladolid nu, så sagde jeg ja, fordi det en rigtig god mulighed for mig'.

Den kommende Barca-spiller blev også bedt om at beskrive sig selv som spiller. 'Jeg kan lide at spille tæt på forsvaret, men jeg kan også komme med frem i feltet. En position der ligner Sergio Busquets' passer mig godt' forklarede han.

Fernandes håber også, at han hurtigt falder til i spansk fodbold. 'Jeg har en god føling omkring skiftet og jeg ønsker at tilpasse mig hurtigst muligt til spansk fodbold. Jeg kan spille så snart træneren mener det er en god mulighed' afsluttede han.

Fernandes spiller resten af sæsonen hos Real Valladolid i La Liga og den 1. juli skifter han til Barca. Det er den tidligere Barca-spiller, Ronaldo, som ejer Valladolid.

.:FORSIDE:.