Matheus: 'En drøm at skulle spille med Messi'

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.08.20

© Getty Images

I et interview med Barca TV kommer den kommende Barca-spiller Matheus Fernandes ind på hvordan det bliver at spille sammen med Messi. Han fortæller også glædeligt om sin forkærlighed for Sergio Busquets.

Matheus glæder sig især til at spille med Messi og Busquets. 'Jeg kan stadig ikke forstå, at jeg skal spille med dem. Jeg kommer til at spille med Messi og Busquets. Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Jeg er så glad for, at jeg skal dele omklædningsrum med disse spillere' sagde Matheus.

Netop Busquets er en af hans idoler. 'Jeg har altid beundret mange spillere, men Busquets er den jeg har set mest op til. Jeg har altid fået inspiration fra Busquets. Jeg er også inspireret af andre spillere som Xavi, Iniesta og Messi, som alle er rollemodeller for mig' fortalte han.

Busquets er også en af de spillere som Matheus sammenlignes med og det gør ham glad. 'Jeg er stolt over, at folk sammenligner mig med sådan en stor spiller. Han er min personlige helt. Jeg ved ikke om jeg nogensinde kommer til at leve op til det han har præsteret for Barca, men jeg håber, at jeg får en god karriere her' afsluttede brasilianeren.

644x70

.:FORSIDE:.