fbpx
Annonce

Mateu Alemany: 'Gavi vil forlænge med Barca'

Anders Lang Jensen - 09.05.22

// Mateu Alemany // Gavi

Fodbolddirektør i Barca, Mateu Alemany, har sammen med resten af ledelsen særdeles meget at se til hvad angår transfers og vigtige forlængelser. Før sejren mod Betis gav Alemany en opdatering og antyder en snarlig Gavi-forlængelse.

Der har været skrevet meget om 17-årige Gavi, der har kontraktudløb næste sommer. Midtbaneguldfuglen skal forblive i Barca de næste mange år, men en fælles aftale mangler endnu at blive indgået. Det er dog snart på plads, antyder Mateu Alemany.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Gavi vil gerne blive her. Vi har forhandlet mellem parterne i et godt stykke tid nu, så han kan være i Barca de næste mange sæsoner’, forklarede Mateu Alemany forud for lørdagens sejr på udebane mod Betis. Han kommenterede desuden hvad status er på målmandspositionen forud for næste sæson.

’Neto er en fremragende målmand – det samme er Ter Stegen. Neto har stadig et år tilbage af hans kontrakt med os. Vi har også to unge målmænd i klubben med Arnau Tenas og Iñaki Peña, som vi er meget glade for. Det er en position, hvor vi er godt dækket ind’, sluttede han.

Brasilianske Neto fik en sjælden chance i Barca-buret lørdag aften mod Betis, men med Iñaki Peña tilbage fra leje til sommer ventes Neto at forlade det catalanske efter indeværende sæson.

.:FORSIDE:.