fbpx
Annonce

Måske bør Puig lytte til Koemans råd i næste sæson

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.03.21

© Getty Images

Før denne sæson gik i gang anbefalede Ronald Koeman til Riqui Puig at blive lejet ud for at få mere spilletid. Det er da heller ikke meget catalaneren har spillet i sin første sæson på førsteholdet, så måske han skal lytte til rådet.

Det er selvfølgelig op til Riqui Puig selv at bestemme sin fremtid, men realiteten er lige nu, at han ikke får meget spilletid på førsteholdet. Han ser også ud til at være blevet overhalet af den cirka tre år yngre Ilaix Moriba, som stadig tilhører B-holdet.

Alt tyder på, at Ronald Koeman fortsætter som træner for Barca i næste sæson, så det ligger nok ikke lige i kortene, at han ændrer sin mening om Puig. Derfor er det måske en god idé, at midtbanespilleren lytter til sin træners råd om at blive udlejet i den nye sæson for at få mere spilletid.

Som det ser ud nu ligner det ikke meget spilletid til Puig, med mindre der kommer mange skader på midtbanen. Er Puig i tvivl om det er en god idé at blive udlejet kan han kigge på den halvandet år ældre Carles Aleñá, der nyder stor succes under sin udlejning hos Getafe.

Under sin tid i La Masia var Puig klart et af de største talenter, men hans situation på førsteholdet lige nu viser, at det ikke er nemt at slå igennem på Barcas bedste mandskab. Der er dog ingen tvivl om hans kvaliteter, men han må væbne sig med tålmodighed.

Puig kan også spejle sig i Xavi og Iniesta for selvom de to uden tvivl også var store talenter, da de kom op på førsteholdet, så slog de heller ikke igennem lige med det samme, men succesen kom først for alvor for de to legender efter nogle sæsoner med førsteholdet.

.:FORSIDE:.