Mascherano: 'Messi kan slutte karrieren i Argentina'

Magnus Wind - 27.01.20

© Getty Images

Den tidligere Barca spiller Javier Mascherano udtaler i et interview, at han tror Lionel Messi kan afslutte sin karriere i hjemlandet Argentina. Specielt de familiemæssige relationer kan få stor betydning. 

I gennem de seneste år er Lionel Messi ofte blev spurgt, om han ønsker at afslutte sin karriere i Barca eller i hjemlandet Argentina, hvor det hele begyndte for en af verdens bedste fodboldspillere nogensinde. I følge Messis landsmand, tidligere holdkammerat og gode ven Javier Mascherano, så kan den tidligere Barca spiller sagtens se Messi afslutte karrieren i argentinsk fodbold. 

'Alt kan ske i fodboldens verden og det kommer an på hans motivation for at spille i Argentina'. Udtaler Mascherano, som til dagligt spiller i Estudiantes, i et interview med avisen Sport. 'Der er også de familiemæssige relationer, når han beslutter sig for at bo her. Disse er personlige holdninger og ingen andre kan påvirke dem. Hvis han beslutter sig at komme her i fremtiden, vil det betyde et stort kvalitetsløft for vores liga og land'.

Mascherano har selv valgt at slutte karrieren i hjemlandet, men det mener han ikke Messi kan bruge som eksempel. 'Min tilbagevenden vil ikke kunne sammenlignes med Leos. Han er den bedste spiller i verden'.

Den tidligere Barca spiller nåede 334 kampe for catalanerne hvor han scorede et enkelt mål.

644x70

.:FORSIDE:.