fbpx
Annonce

Martin Braithwaite scorede sit tiende landskampsmål

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.06.21

// Martin Braithwaite


Martin Braithwaite spillede en hovedrolle i går for Danmark ved sommerens EM-slutrunde, hvor han scorede sit første mål ved det europæiske mesterskab. Samtidig var det Barca-angriberens tiende mål for landsholdet.

Ved EM har Martin Braithwaite ydet en stor arbejdsindsats, men det var først i ottendedelsfinalen i storsejren på 4-0 over Wales, at angriberen fra Esbjerg kom på tavlen ved slutrunden. Braithwaite stod godt placeret i feltet og modtog en aflevering fra Andreas Cornelius, som han efter nogle driblinger sendte køligt i mål med venstre ben i ægte Barca-stil.

Det er otte år siden, at Martin Braithwaite debuterede for Danmark i en landskamp mod Georgien i Ålborg på sin fødseldag den 5. juni. Siden da har Barca-angriberen spillet over 50 landskampe i de røde og hvide farver. Med sit tiende landskampsmål har Braithwaite dermed scoret for Danmark i cirka hver femte kamp.

Braithwaites landsholdskarriere er for alvor taget fart efter skiftet til FC Barcelona. I en alder af 30 år er han indiskutabel i den danske startopstilling. Det er da også til at forstå, da Braithwaite har været i forrygende form i de seneste landskampe.

Den gode form for Braithwaite kommer samtidig med, at der er stor tvivl om hans fremtid i Barca, men det lader ikke til at påvirke ham. Han står næsten med begge ben ude af døren på Camp Nou, men måske præstationerne for Danmark ved EM får catalanerne til beholde Braithwaite.

.:FORSIDE:.