Martin Braithwaite scorede for anden kamp i træk

FCBARCELONA.DK - 29.11.20

© Getty Images

Martin Braithwaite var på pletten for anden kamp i træk, da Barca hjemme på Camp Nou slog Osasuna med 4-0. Den danske angriber scorede kampens første mål og har dermed sendt bolden over stregen tre gange i de sidste to kampe.

Det har været en fantastisk uge i Barca-trøjen for Martin Braithwaite. Først imponerede den danske landsholdspiller i midten af sidste uge, da han scorede to gange og blev noteret for en assist i udesejren på 0-4 over Dynamo Kiev i Champions League.

Søndag var Braithwaite så igen på pletten, da han startede inde i front i hjemmekampem mod Osasuna. Her kom danskeren på måltavlen efter en halv times spil, da han tæt foran mål skovlede bolden over stregen til en catalansk 1-0 føring.

Martin Braithwaite gjorde en god figur i det catalanske angreb indtil han blev skiftet ud efter en times spil. De tre mål fra danskeren understreger en god periode for danskeren, som måske er i gang med at overbevise Ronald Koeman.

Måske de gode takter fortsætter på onsdag for danskeren, for der er gode muligheder for, at han starter inde i Champions League kampen mod Ferencvaros, hvor Barca allerede er kvalificeret til 1/8 finalerne og derfor kan spare nogle af stamspillerne.

.:FORSIDE:.