Avis: Martin Braithwaite rejser med til Lissabon

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.08.20


Når Barca torsdag rejser til Lissabon, rejser Martin Braithwaite med. Selvom han ikke har måtte spille, har han fortsat træningen og nu har der åbnet sig en spinkel mulighed for, at han alligevel må spille i Champions League.

Den danske Barca-angriber Martin Braithwaite har indtil i dag ikke været spilleberettiget i Champions League, men nu åbner UEFA i tilfælde af ekstreme tilfælde en dør på klem for, at danskeren alligevel kan spille for Barca i turneringen. Det fortæller avisen AS.

Hvis truppen bliver ramt af COVID-19, så kan det tillade Martin Braithwaite at spille i Champions League. UEFA tillader nu spillere som ikke er spilleberettiget i Champions League at spille i turneringen, hvis klubben ikke kan stille med 13 førsteholdsspillere inklusiv en målmand på grund af corona-virus.

Det vil altså sige, at hvis Barca-truppen bliver ramt af corona-virus som efterfølgende gør, at man ikke kan stille med 13 førsteholdsspillere mod Bayern München, så kan Martin Braithwaite få lov at spille. Barca håber dog naturligvis på, at klubben ikke ender i sådan en ekstrem situation.

Sandsynligheden for at dette scenarie vil udspille sig er meget lille, for Barca rejser til Lissabon under meget beskyttede forhold. Sådan vil det også være i Lissabon i og omkring kampen, men man kan aldrig vide sig sikker. Nu er der altså en mulighed for at Braithwaite kan komme i aktion for Barca igen i denne sæson.

Derfor forventes Braithwaite med i flyet, når holdet torsdag morgen rejser til Lissabon. Det er dog ikke officielt bekræftet af Barca endnu.

.:FORSIDE:.